Deltacom is vaak te zien op één van de zes golfbanen van Burggolf. Als onder andere ‘hole-sponsor’ gebeurt dat prominent en als bezoeker – Deltacom is business lid – ligt het accent op de golfsport zelf en op het prettige contact met de relaties.

Nuttige met aangename combineren

“Golf is een ideale manier om onze relaties te ontmoeten. We nodigen hen dan ook regelmatig uit op een van de golfbanen van Burggolf. Daarbij kunnen we het nuttige met het aangename uitstekend combineren. Tijdens het golfen genieten we van de natuur – de banen zijn prachtig gelegen – en als vanzelf worden ook zakelijke kwesties op een prettige manier besproken. Ik vind dit een veel plezierigere ontmoetingsvorm dan aan de conferentietafel”, aldus commercieel directeur Patrick Hendriks.

Relaties zijn van harte welkom

De keuze voor Burggolf is een heel bewuste. Deze golfbanenexploitant realiseerde op verschillende locaties zes golfbanen: Veldhoven, ’s Hertogenbosch, Purmerend, St Nicolaasga, Wijchen en Zoetermeer. Het zijn prachtige locaties en omdat de relaties van Deltacom verspreid door het land wonen, betekent het dat er altijd een locatie op redelijke reisafstand ligt. Doordat Burggolf ook klant is van Deltacom, is de samenwerking een perfecte combinatie: samen delen en vermenigvuldigen van contacten en relaties. “Ik nodig relaties die willen genieten van golf in fantastische natuur uit om even contact met me op te nemen. Dan kunnen we afspreken. Het is echt een prettige manier om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten”, aldus de uitnodiging van Patrick Hendriks.