“De tijd vliegt voorbij wanneer je het naar je zin hebt”. Deze gevleugelde uitspraak is zeker van toepassing op de fijne en inmiddels langdurige samenwerking tussen Deltacom en SKW (Sociaal Kultureel Werk) uit St. Willebrord. Na een samenwerking van tien jaar kreeg Deltacom de heugelijke mededeling dat de samenwerking wordt gecontinueerd. Daar zijn we trots op en dat verdient een lekkere traktatie!

In meerdere opzichten een perfecte samenwerking

Wegens volle tevredenheid verlengt SKW, voor de derde maal op rij, de overeenkomst met Deltacom voor het gebruik van multifunctionals van Toshiba. Alle functionaliteiten (kopiëren, printen, faxen en scannen) zijn hierbij op één board geïntegreerd en werken, net als SKW en Deltacom, perfect samen. Om SKW te bedanken voor het vertrouwen en om zoveel mogelijk medewerkers mee te kunnen laten genieten van de Steenbergse traktatie, bezorgde Deltacom de feestelijke slagroomtaart op de dag van de jaarlijkse SKW-kerstborrel begin deze week.

Voor ieder type bedrijf een ultieme printoplossing

De Toshiba Multifunctionals van Deltacom bieden voor ieder type bedrijf, ongeacht de grootte of de doelgroep op maat gemaakte printoplossingen. In het servicecontract van Deltacom is alles voor u geregeld: de machine, het onderhoud, de toners en een vooraf afgesproken hoeveelheid afdrukken. Daarbij zorgen specialisten voor een vakkundige installatie en begeleiding.

Bent u benieuwd naar de ultieme op maat gemaakte printoplossing binnen uw bedrijf en wilt u de mogelijkheden op dit gebied vrijblijvend met ons bekijken? Neem dan contact op met Rutger de Nooij, T: 06 42 29 47 46, E: rutger@deltacom.nl of Patrick Hendriks, T: 06 51 56 69 89, E: patrick@deltacom.nl.