Maatschappelijk verantwoord ondernemen Deltacom

Wij van Deltacom doen dagelijks onze uiterste best om te excelleren in onze dienstverlening. Onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering. Dat we daarin slagen geeft ons diepe voldoening.

Maar er is meer dat onze bezieling voedt. Wij worden er ook gelukkig van als we anderen kunnen helpen. Met onze kennis en kunde, met onze ervaring en gedrevenheid. Dat verklaart het enthousiasme waarmee we als servicegericht ICT-bedrijf iedere dag opnieuw klaar staan voor onze klanten.

Met plezier en enthousiasme ondersteunen we ook diverse ideële organisaties. Bij hen ondervinden we eenzelfde gedrevenheid om anderen te helpen. De ondersteuning die we daarbij mogen bieden geeft ons extra voldoening en stimulans.

Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam
Het Erasmus MC-Sophia richt zich op zorg, onderwijs en onderzoek rondom ziekte en gezondheid van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Het is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. Door de unieke combinatie van de specialismen Kindergeneeskunde en Kinderchirurgie samen met Kinder- en Jeugdpsychiatrie/-psychologie is het mogelijk complete zorg te bieden aan zowel kinderen als hun ouders. Deltacom onderkent het grote belang van het Sophia Kinderziekenhuis en ondersteunt het Sophia financieel.

www.erasmusmc.nl/sophia

Stichting Samen in de Regio
Het doel van Stichting Samen in de Regio is het bevorderen van samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid, non-profit sector en het verenigingsleven in de gemeenten Bergen op Zoom en Steenbergen. Hun motto is daarbij ‘Zonder samenwerking ben je nergens’. Samen in de Regio ondersteunt daarmee ook de aangesloten partners in hun streven naar Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Deltacom verzorgt voor Samen in de Regio de volledige kantoorautomatisering in de Cloud.

www.sameninderegio.nl

Stichting Samen Werken
Sinds 1991 is op initiatief van de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht de Stichting Samen Werken actief. Zij richt zich op jongeren en ouderen die binnen de reguliere arbeidsmarkt niet zonder hulp kunnen werken. Deze mensen worden geholpen door structuur aan te brengen in hun leven en hen mogelijkheden te bieden voor het werven van competenties die nodig zijn om op de arbeidsmarkt aan de slag te kunnen gaan. Deltacom helpt deze stichting met het netwerkbeheer.

www.stsamenwerken.nl

Survival Steenbergen
Ieder jaar helpt Deltacom de Steenbergse sportvereniging Diomedon met de ICT-voorzieningen voor de Survival Run Steenbergen. Dit sportieve evenement is succesvol door de enorme inzet van een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Deltacom regelt voor hen de computers en een straalverbinding tussen inschrijving en finish. Hierdoor kan de wedstrijdregistratie vlekkeloos verlopen.

www.survivalsteenbergen.nl

Stonemountain Runners
Sinds 2012 zijn de Stonemountain Runners actief. Zij lopen jaarlijks niet alleen in de 520 km lange estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam – de Roparun –  maar organiseren tal van activiteiten om geld in te zamelen voor het doel van dit evenement: geld ophalen voor de zorg aan mensen met kanker. In de afgelopen edities van de Roparun is al meer dan 45 miljoen euro bijeengebracht. Deltacom herkent de bezieling van de Stonemountain Runners en helpt ook hen graag.

www.stonemountainrunners.nl

Contact met Deltacom

Wilt u meer informatie over de diensten van Deltacom? Neem dan contact met ons op.