Deltacom-Cloud.nl: altijd probleemloos en veilig werken

Probleemloos werken in de Cloud

Met Deltacom-Cloud.nl werkt u online vanuit een gecentraliseerde en optimaal beveiligde omgeving die in beheer is van Deltacom. Uw complete werkplek – inclusief desktop, e-mail, programma’s en bestanden – bevindt zich in de Cloud en benadert u via een internetverbinding vanaf elke gewenste locatie en met elk gewenst apparaat.

Optimale veiligheid

De cloudomgeving van Deltacom is optimaal ingericht om ongewenste indringers tegen te houden. Onze systeembeheerders en beveiligingsexperts beschikken over alle tools, middelen en certificeringen (ISO 27001 en NEN 7510) om maximale veiligheid voor uw werkplek te garanderen. Via frequente training en advies zorgen we er tevens voor dat uw organisatie up-to-date en ‘in control’ blijft, zodat u te allen tijde voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity en de verwachtingen van uw stakeholders.

Volledige ontzorging kantoorautomatisering

Met Deltacom-Cloud.nl wordt u volledig ontzorgd in uw kantoorautomatisering. Wij installeren, beheren en updaten uw software, ook als deze via een externe cloud wordt aangeboden. Dit doen we buiten werktijden, zodat u zonder onnodige storingen door kunt werken. Onze systemen monitoren continu proactief uw ICT-omgeving, zodat mogelijke problemen – Before you know IT – voorkomen worden. Mocht er toch een storing of vraag ontstaan, dan zijn onze systeembeheerders en helpdeskmedewerkers elke werkdag van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ‘s avonds beschikbaar. Frequent evalueren wij samen met u hoe uw werkomgeving uw bedrijfsprocessen nog beter kan ondersteunen.

Geen investering, geen financiële verrassingen en geen langlopende contracten

Met Deltacom-Cloud.nl krijgt u een perfect werkende kantoorautomatiseringsoplossing zonder dat u hiervoor hoeft te investeren. U betaalt een vast bedrag per werkplek per maand, zodat u nare financiële verrassingen voorkomt. Ook bent u met Deltacom-Cloud.nl flexibel bij groei of krimp van uw organisatie, omdat wij nooit met rigide en langlopende contracten werken.

Volledig werkende testomgeving

Omdat wij overtuigend zijn van de kracht van Deltacom-Cloud.nl en u dit willen laten ervaren, leveren wij altijd eerst een demo omgeving en vervolgens kosteloos een compleet werkende testomgeving op. Pas wanneer deze omgeving door u volledig akkoord is bevonden, gaan we van start.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bent u benieuwd hoe goed Deltacom-Cloud.nl kan werken voor uw organisatie? Neem dan contact op met Rutger de Nooij of Patrick Hendriks voor een vrijblijvend adviesgesprek:

Rutger de Nooij, directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 42 29 47 46, e: rutger@deltacom.nl

Patrick Hendriks, commercieel directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 51 56 69 89, E: patrick@deltacom.nl

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.