Steeds meer bedrijven en organisaties ontdekken de mogelijkheden van ‘Het Nieuwe Werken’. Hierbij zijn we niet langer gebonden aan een vaste werkplek of werklocatie maar werken we daar waar dit ons het beste schikt. En we doen dat op verschillende apparaten: van PC tot laptop en van tablet tot smartphone. Inmiddels is een grote hoeveelheid handige tools en apps ontwikkeld om ‘De Nieuwe Werkers’ te ondersteunen. Deltacom heeft voor u vijf apps geselecteerd waarvan we vinden dat die u bij uitstek kunnen ondersteunen.

1. SCANNER FOR ME: eenvoudig scannen met uw smartphone

Scanner for Me is een enorm handige app die van uw smartphone een multifunctioneel kantoorgereedschap maakt. U kunt er documenten mee scannen en deze vervolgens bewerken, archiveren, delen of printen.

Meer informatie over de App: website Scanner for me. Apple App Store: download de gratis versie of deuitgebreide versie (€ 4,99).

2. 1PASSWORD: al uw wachtwoorden veilig bij elkaar

Wie veiliger wil kunnen werken in de digitale wereld zorgt voor het gebruik van veel verschillende en complexe wachtwoorden. Dat is veiliger maar ook veel lastiger bij het gebruik. 1Password lost dit probleem op en maakt het mogelijk om wachtwoorden veilig bij elkaar op te slaan.

Meer informatie over de App: website 1Password. Apple App Store: download 1Password (gratis trail-versie, € 9,99). Google Play store: download 1Password. Gratis alternatief is KeePass: download KeePass in Apple App Store.

3. EVERNOTE: eenvoudig beheer van alles dat je tegenkomt

De app Evernote is een handige tool die er voor zorgt dat er ordening komt in de enorme berg documenten, notities en aantekeningen waarmee u dagelijks te maken krijgt. Hiermee beschikt u over een manier om snel en eenvoudig de juiste informatie op te slaan en deze ook weer effectief te kunnen inzetten.

Meer informatie over de App: website Evernote. Apple App Store: download Evernote (gratis instap, uitgebreidere versie vanaf € 2,99). Google Play store: download Evernote.

4. WUNDERLIST: maak effectief TO DO-lijstjes

In tegenstelling tot de app Evernote die allesomvattend is, concentreert Wunderlist zich slechts op één ding: TO DO-lijsten. Het is een simpele app die taken beheert. Of het nu gaat om een boodschappenlijstje dat gedeeld wordt met uw partner, de planning van een project of vakantie; taken kunnen gemakkelijk worden vastgelegd, gedeeld en afgevinkt. Wunderlist synchroniseert direct tussen uw telefoon, tablet en computer. Hierdoor hebt u overal toegang tot uw taken.

Meer informatie over de App: website Wunderlist. Apple App Store: download Wunderlist (gratis instap, uitgebreidere versie € 4,99). Google Play store: download Wunderlist.

5. INSTANT: inzicht in uw tijdsbesteding

Druk, druk, druk. Maar waar hebben we het nu altijd zo druk mee? Met Instant krijgt u inzicht in alle zaken die beslag leggen op uw tijd. U ontvangt vanuit de App automatisch een wekelijkse rapportage. Dit werkt zeer verhelderend en zorgt ervoor dat u uw tijd efficiënter gaan benutten.

Meer informatie over de App: website Instant. Apple App Store: download Instant (gratis instap, uitgebreidere versie € 5,99). Google Play store: download Instant.

Deltacom en het nieuwe werken

“Het Nieuwe Werken zorgt voor grote flexibiliteit. Wanneer IT-zaken goed geregeld zijn, kunt u onbelemmerd gebruik maken van de mogelijkheden. Deltacom is ervaren en deskundig op dit terrein en kan uw organisatie uitstekend ondersteunen. Onze specialisten adviseren u met alle plezier om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving probleemloos functioneert. Hebt u vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.”

Auteur blogartikel: Rutger de Nooij, Deltacom

"Als directeur van Deltacom adviseer ik bestaande en nieuwe klanten over de beste ICT-oplossingen voor hun organisatie. Deltacom is een kantoorautomatiseringsbedrijf dat bestaat uit een hecht team van professionals die allemaal werken vanuit dezelfde instelling: we staan voor volledige ontzorging van onze klanten. Daarbij gaan we een hechte samenwerking aan en werken we aan een langdurige relatie. Wanneer u onze klant bent, zijn uw ICT-problemen onze problemen. Die lossen we – Before You Know IT – voor u op. Snel, efficiënt, kostenbewust en vaak voor u er erg in hebt. Vanuit onze passie en deskundigheid regelen wij alles rond uw kantoorautomatisering. We komen daarbij met oplossingen die het beste bij u en uw organisatie passen. Dat doen we sinds 1998."

Rutger de Nooij, directeur
06 42 29 47 46,
rutger@deltacom.nl