Organisaties hebben behoefte aan ICT die perfecte ondersteuning geeft bij hun bedrijfsvoering. Microsoft Office365 is uitgegroeid tot een krachtige totaaloplossing voor de ICT van bedrijven en organisaties. Een geïntegreerde oplossing voor veilig en betrouwbaar werken, op elke locatie. Cruciaal voor succesvolle inzet van Microsoft Office365 is de implementatie en het beheer.

Optimale implementatie en beheer

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Juiste inzet vergt een nieuwe manier van werken en denken. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken.

Office365 voor u laten werken met voor Deltacom365

Met Deltacom365 richt Deltacom uw digitale werkomgeving in door effectieve integratie van Microsoft Office365 met uw bedrijfsprocessen. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw organisatie meer haalt uit Office365 dan alleen het gebruik van Word, Excel en Outlook.

Met Deltacom365 zorgt Deltacom voor:

  • Installatie en beheer van de alom bekende Office365-applicaties: van Word en Excel tot Outlook en PowerPoint
  • Installatie en beheer van diverse waardevolle overige diensten binnen Office365: Exchange, Teams, SharePoint en OneDrive
  • Installatie en beheer van de juiste beveiligingsconfiguratie per apparaat: optimale beveiliging in combinatie met de volledige rekenkracht van PC, laptop en smartphone (meer info: klik hier, hier en hier).
  • Implementatie van en uitleg over een nieuwe manier van werken en denken waarmee u klaar bent voor de toekomst
  • Een helpdesk die elke werkdag van 8 tot 20 uur beschikbaar is voor ondersteuning bij vragen en eventuele storingen

Geld besparen met Deltacom365

Door slimme implementatie en beheer maakt Deltacom het voor organisaties mogelijk om geld te besparen met een kwalitatief hoogwaardige totaaloplossing voor kantoorautomatisering. Wilt u weten hoe dit voor uw organisatie kan werken? Plan dan een afspraak in met Deltacom: 0167 – 54 22 54 of info@deltacom.nl.