De afgelopen decennia is de kantooromgeving – onder andere door de komst van internet – immens veranderd. Momenteel bevinden we ons wederom in een fase van structurele hervorming. Organisaties betalen niet langer meer voor de aanschaf maar slechts voor het gebruik van ICT producten en diensten. Voorbeelden hiervan zijn ‘Software-As-A-Service’ in de vorm van Office 365 –waarbij betaald wordt voor het gebruik van Microsoft Office – of zelfs volledige werkplekken in de cloud zoals Deltacom-Cloud.nl.

Volledig in lijn met deze hervorming en uniek in Nederland is de Print-As-A-Service (PAAS) oplossing die Deltacom in samenwerking met Toshiba biedt. De Deltacom PAAS oplossing geeft u vier belangrijke voordelen:

Voordeel 1: Geen aanschafkosten
Instappen is eenvoudig. Bij Deltacom PAAS zijn geen aanschafkosten. Er wordt slechts een vaste vergoeding per gebruiker per maand betaald voor de printoplossing. De facto zorgt dit dus voor lagere kosten.

Voordeel 2: Per maand opzegbaar
In tegenstelling tot wat tot op heden bij aanbieders gebruikelijk is, hoeft er geen langlopende overeenkomst te worden afgesloten. De Deltacom PAAS oplossing kan per maand worden opgezegd. Dit betekent flexibiliteit en geen onnodige kosten bij een eventuele overstap.

Voordeel 3: Geen naheffingen
De Deltacom PAAS oplossing is overzichtelijk en inzichtelijk. U weet vooraf en tijdens onze dienstverlening precies waar u aan toe bent en loopt – in tegenstelling tot andere printdiensten – geen risico op eventuele naheffingen.

Voordeel 4: Zaken doen met één partij
Bij traditionele aanbieders doet u vaak zaken met meerdere partijen. Niet alleen met de leverancier van een bepaalde printer, maar ook met een partij die de lease verzorgt. Dit gaat vaak samen met ingewikkelde contractconstructies. Met de Deltacom PAAS oplossing doet u zaken met slechts één partij: Deltacom verzorgt de installatie, maar ook het beheer, de service en de support van uw printoplossing.

Advies voor de Deltacom Print-As-A-Service oplossing
“De flexibiliteit die onze PAAS oplossing aan organisaties biedt en de beheersing van kosten die daarmee gepaard gaat, voldoet in de praktijk exact aan de behoefte die er bij vrijwel elke organisatie is. Daarom zijn we er bij Deltacom zo enthousiast over en we ervaren een zelfde enthousiasme bij organisaties die we op dit onderwerp mogen adviseren.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat”.

Auteur blogartikel: Patrick Hendriks, Deltacom

"Als commercieel directeur van Deltacom ben ik dagelijks in de weer met het vertalen van uitdagingen van bestaande en nieuwe klanten naar werkbare en betaalbare oplossingen. Deltacom is een kantoorautomatiseringsbedrijf dat bestaat uit een hecht team van professionals die allemaal werken vanuit dezelfde instelling: we staan voor volledige ontzorging van onze klanten. Daarbij gaan we een hechte samenwerking aan en werken we aan een langdurige relatie.  Wanneer u onze klant bent, zijn uw ICT-problemen onze problemen. Die lossen we – Before You Know IT – voor u op. Snel, efficiënt, kostenbewust en vaak voor u er erg in hebt. Vanuit onze passie en deskundigheid regelen wij alles rond uw kantoorautomatisering. We komen daarbij met oplossingen die het beste bij u en uw organisatie passen. Dat doen we sinds 1998."

Patrick Hendriks, commercieel directeur
06 51 56 69 89, 
patrick@deltacom.nl