10 jaar geleden – bij de lancering van Windows 7 – kondigde Microsoft aan 10 jaar productondersteuning te leveren voor Windows 7. Nu is het zover: Microsoft heeft 14 januari 2020 als einddatum gesteld waarna er geen technische ondersteuning en software-updates meer geleverd worden voor dit product.

Wat moet u doen?

Draaien er binnen uw organisatie nog computers op Windows 7? Deze machines zijn na 14 januari a.s. nog wel te gebruiken, maar worden kwetsbaar doordat er geen beveiligingsupdates meer plaatsvinden. Het is dus sterk aan te raden om voor 14 januari actie te ondernemen, zodat de bedrijfscontinuïteit en informatiebeveiliging van uw organisatie geen gevaar lopen. Uw ICT is namelijk zo sterk als de zwakste schakel.

Klanten die hun volledige ICT aan Deltacom uitbesteden hoeven geen actie te ondernemen. De upgrade trajecten van Deltacom 100% klanten zijn reeds afgerond of in volle gang.

Upgraden noodzakelijk

Om optimaal en veilig te blijven werken, is een upgrade naar Windows 10 noodzakelijk. Ook voor uw software en andere toepassingen wordt aangeraden om tijdig nieuwe updates uit te voeren.

Probleemloos werken in de cloud

U kunt ook overwegen om voor de cloudoplossingen van Deltacom te kiezen. Uw complete werkplek – inclusief desktop, e-mail, programma’s en bestanden – bevindt zich in de Cloud en benadert u via een internetverbinding vanaf elke gewenste locatie en met elk gewenst apparaat. U bent dus niet afhankelijk van hard- en software op locatie. Met Deltacom-Cloud.nl wordt u volledig ontzorgd in uw kantoorautomatisering. Wij installeren, beheren en updaten uw software (inclusief Windows).

In control.now

Gebruikt u Windows 7 binnen uw organisatie en wilt u dat de continuïteit en informatiebeveiliging van uw organisatie geen gevaar lopen? Neem dan eens contact op Deltacom via 0167 – 54 22 54 of info@deltacom.nl.