Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. We hebben goed nieuws: er is een revolutionaire manier van informatiebeveiliging die uitkomst biedt.

Beveiliging door nieuwe denkwijze

Microsoft heeft binnen Office365 een nieuwe denkwijze voor informatiebeveiliging toegepast. Naast beveiliging van de buitenmuren van uw vesting, is het nu mogelijk om beveiliging op bestandsniveau in te regelen. De beveiliging reist hierdoor mee met het bestand. Alleen personen die werken op apparaten die aangemeld – en daarmee “compliant” – zijn en daarvanuit over de juiste rechten beschikken, kunnen bestanden inzien en/of bewerken.

In een goed ingerichte omgeving kunnen bestanden de organisatie verlaten, maar worden onbruikbaar als de personen die ze willen gebruiken niet op het juiste apparaat met de juiste rechten aangemeld zijn.

Cruciaal: juiste implementatie

Deze nieuwe manier van beveiligen behoeft wel een nieuwe manier van werken en denken. Deltacom kan u ondersteunen bij de juiste implementatie en begeleiden bij de uitvoering van deze nieuwe werkwijze. Juiste integratie van Office365 in de bedrijfsvoering van organisaties zorgt voor optimale informatiebeveiliging én verbetering van bedrijfsprocessen. Met Office365 bent u klaar voor de toekomst.

Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Bel Deltacom!

Wilt u weten hoe de toekomst van ICT eruit komt te zien? En hoe u deze het beste kunt inrichten? Plan dan een afspraak in met Deltacom: 0167 – 54 22 54 of info@deltacom.nl.