U herkent het waarschijnlijk wel: een pop-up venster op uw computer met een aantal zwaaiende mensen. Is het een virus? Nee, gelukkig niet. Sterker: het is de snelst groeiende applicatie van Microsoft: Teams. Microsoft doet er alles aan om u er kennis mee te laten maken. Wij leggen u uit waarom.

Samenwerkingsplatform
Microsoft zet zwaar in op Teams als hét nieuwe samenwerkingsplatform waarmee u binnen uw organisatie op alle mogelijke manieren kunt communiceren met uw collega’s. Direct in het oog springt de mogelijkheid om op een Whatsapp-achtige manier te chatten. Microsoft heeft alle mogelijke vormen van online samenwerken geïntegreerd in Teams: zo is Skype for business verdwenen en geïntegreerd in Teams.

Een stap verder: integraal onderdeel bedrijfsvoering
Microsoft gaat met Teams nog verder. Teams wordt gezien als hét startpunt voor inrichting en gebruik van Office365 binnen organisaties. Via de applicatie is het mogelijk om te bepalen welke personen toegang hebben tot documenten en wie bestanden – via SharePoint – mag delen en bewerken. Door deze functionaliteiten en de integratie van Skype kan Office365 een integraal onderdeel worden binnen de kantoorautomatisering en bedrijfsvoering van organisaties.

Nieuwe manier van werken en denken
Om dit te realiseren is een juiste inrichting en inzet van Microsoft Teams essentieel. Een goede implementatie maakt werken efficiënter en houdt communicatie overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Microsoft Teams en Office365 kunnen zorgen voor significante concurrentievoordelen.

Wilt u klaar zijn voor de toekomst?
Wilt u optimaal gebruik maken van de functionaliteit van Teams en Office365 en klaar zijn voor de toekomst? Plan dan een afspraak in met Deltacom: 0167 – 54 22 54 of info@deltacom.nl.