De 24-uurs economie heeft onze maatschappij veranderd. De scheiding tussen werk en privé is minder scherp geworden. Is er dan geen ruimte meer voor totale ontspanning zonder geconfronteerd te worden met werk? Zeker wel, als verstandig ondernemer kan dat uw keuze zijn. Maar veel ondernemers, managers en medewerkers willen tijdens vakanties toch de beschikking hebben over hun werkplek om waar nodig wat werk te kunnen doen.

Tijdens een wintersportvakantie bijvoorbeeld. Overdag genieten op de piste, ’s avonds even aan de slag. De mix tussen ontspanning en werk biedt ook kansen om er wat vaker op uit te trekken, terwijl de zaken toch keurig geregeld blijven.

Altijd in control

De clouddiensten van Deltacom bieden deze mogelijkheid. U kunt op locatie met hetzelfde gebruiksgemak werken als u gewend bent. Deltacom-Cloud.nl wordt benaderd via een beveiligd kanaal; dezelfde die banken gebruiken. Hierdoor is Deltacom-Cloud.nl overal beschikbaar, ook als de WiFi-verbinding in uw hotel of appartement volledig dichtgetimmerd is.

Zo kunt u ’s avonds – bij een knetterende open haard en met een goed glas wijn – prettig werken én blijft uw organisatie volledig in control. Om de volgende ochtend heerlijk in de gondel te stappen richting uw volgende afdaling.