Laatst zagen we een auto rijden van onze gewaarde klant Autoschadeteam van Gils. Op deze auto stond de slogan “Jammer dat ons werk onzichtbaar is”. We zeiden tegen elkaar: “Dat is nu precies ook zo bij onze dienstverlening volgens het Deltacom 100% principe”. Ook onze klanten zien niets van het merendeel van onze werkzaamheden. En dat is nu juist onze kracht.

Bij het systeembeheerabonnement Deltacom 100% werken we geheel volgens ons motto: Before you know IT. We monitoren de systemen van onze klanten die dit contract met ons hebben afgesloten. Via gespecialiseerde software houden wij hun gehele ICT-omgeving op afstand in de gaten. Het technisch team van Deltacom ziet eventuele veroorzakers van storingen aan de servers direct op hun beeldscherm en krijgt hiervan melding. Preventief zorgen wij vervolgens voor oplossingen, voordat eventuele storingen kunnen plaatsvinden.

Meten is weten

Ons monitoringsysteem controleert nauwlettend de schijfruimtes, de services, de conditie van de harddisks, het antivirus systeem, het patchmanagement en de back-ups. Ook zien we toe op het aantal mislukte logins en grijpen in wanneer we denken dat hackers aan het werk zijn. Allemaal zaken die onze klanten niet zien. Soms wel jammer, maar we zijn vooral blij dat de klant geen problemen ervaart.

Extra voordelen systeembeheerabonnement

Naast monitoring en het preventief oplossen van problemen, biedt het systeembeheerabonnement Deltacom 100% nog meer voordelen:

  • We bieden altijd de nieuwste antivirus oplossing
  • We gebruiken de nieuwste technieken om ransomware tegen te gaan
  • Bij het bekend worden van nieuwe lekken in het systeem worden deze snel bij alle Deltacom 100% relaties gedicht
  • Binnenkort komt een speciaal telefoonnummer in gebruik. Via dit nummer worden onze Deltacom 100% relaties die de Helpdesk bellen tussen 8:00 en 20:00 uur vooraan in de wachtrij geplaatst. Dat betekent dat zij nog sneller advies of hulp krijgen bij storingen
  • Deltacom 100% relaties betalen geen arbeidsloon bij werkzaamheden van ons technisch team
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd onder ISO 27001-2013 normering

Voorkomen beter dan genezen
Deltacom werkt volgens het principe ‘voorkomen is beter dan genezen’. Wij hebben de kennis en techniek om ICT problemen veelal te signaleren voordat er werkelijk problemen ontstaan. Hierdoor wordt enorm bespaard op kosten, ongemak en ergernis. Veel draait vandaag-de-dag om en dankzij ICT-techniek. Het is daarom van belang dat deze zo probleemloos mogelijk functioneert. Met Deltacom 100% kunnen wij hier optimaal voor zorgen. Wenst u advies over wat Deltacom voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Auteur blogartikel: Patrick Hendriks, Deltacom

"Als commercieel directeur van Deltacom ben ik dagelijks in de weer met het vertalen van uitdagingen van bestaande en nieuwe klanten naar werkbare en betaalbare oplossingen. Deltacom is een kantoorautomatiseringsbedrijf dat bestaat uit een hecht team van professionals die allemaal werken vanuit dezelfde instelling: we staan voor volledige ontzorging van onze klanten. Daarbij gaan we een hechte samenwerking aan en werken we aan een langdurige relatie.  Wanneer u onze klant bent, zijn uw ICT-problemen onze problemen. Die lossen we – Before You Know IT – voor u op. Snel, efficiënt, kostenbewust en vaak voor u er erg in hebt. Vanuit onze passie en deskundigheid regelen wij alles rond uw kantoorautomatisering. We komen daarbij met oplossingen die het beste bij u en uw organisatie passen. Dat doen we sinds 1998."

Patrick Hendriks, commercieel directeur
06 51 56 69 89, 
patrick@deltacom.nl