Het gaat goed met de economie en uw organisatie is groeiende. Meer opdrachten, meer projecten en ook meer personeel. Met de toename van het personeel stijgt ook het aantal werkplekken en dat heeft invloed op de infrastructuur van uw ICT. Hoe vangt u deze groei op?

Traditioneel uitbreiden

Traditioneel gezien investeert u in een nieuwe server die geschikt is voor het toegenomen aantal werkplekken. Maar hierbij komt de vraag: hoeveel werkplekken zijn er nodig? Zet u in op een gecontroleerde groei of flinke groei? Het verschil in investering is fors. Maar wat als uw organisatie niet sterk groeit? Of erger: wat als er een economische dip komt en uw organisatie krimpt?  

Gemakkelijk op- en afschalen

Met de cloudoplossingen van Deltacom bent u te allen tijde flexibel bij groei en krimp. Forse investeringen in hardware zijn verleden tijd. U betaalt per werkplek, per maand. Opschalen en afschalen gaat daardoor altijd eenvoudig. Het bedrag per maand wordt hier automatisch op aangepast. Wanneer u 49 werkplekken nodig heeft, dan is het maandbedrag voor 49 werkplekken. Zijn er de volgende maand 76 werkplekken in gebruik, dan is het maandbedrag voor 76 werkplekken. U betaalt voor wat u gebruikt, zonder rigide en langlopende contracten.

Verborgen kosten

Ten opzichte van een traditionele oplossing met een eigen server en werkstations zijn er bij de cloudoplossingen van Deltacom geen verborgen kosten. Verborgen kosten zitten bijvoorbeeld in het koelen van de server, stroomverbruik, de fysieke beveiliging van de serverruimte of in afschrijvingskosten van hardware. Ook zijn er geen verrassingen die opeens de kop op kunnen steken, zoals applicaties die niet goed meer werken of hardware dat stuk gaat. U loopt daardoor te allen tijde veel minder risico, zowel financieel als met de beschikbaarheid van uw werkplekken.

In control.now

Bent u benieuwd hoe gemakkelijk op- of afschalen gaat met Deltacom Cloudoplossingen? Neem dan eens contact op Deltacom via 0167 – 54 22 54 of info@deltacom.nl.