Office365 is wereldwijd inmiddels het meest gebruikte softwarepakket van Microsoft. En dat is volkomen te begrijpen. Naast de alom bekende applicaties (Word, Excel en Outlook) is de cloudoplossing inmiddels uitgegroeid tot totaaloplossing voor de kantoorautomatisering van organisaties. Om Office365 te laten werken voor uw organisatie, is een juiste implementatie wel van essentieel belang.

Office365 met de rekenkracht van uw lokale apparaten

Deze implementatie betekent het combineren van twee werelden. Enerzijds Office365 als cloudoplossing die zorgt voor o.a. krachtige beveiliging en bestandsopslag. Anderzijds een volwaardige Windows10 pro computer waarop het Office365-pakket lokaal wordt geïnstalleerd en de beveiliging via de Cloud wordt aangestuurd. Deze combinatie brengt het beste van beide werelden samen: de veiligheid van de cloudomgeving mét de snelheid van uw lokale apparaat. En u heeft daarbij altijd toegang tot uw bestanden, ongeacht uw locatie.

Beveiligingsconfiguratie

Dit realiseert u door elk apparaat waar u op wenst te werken te registeren binnen uw account bij Microsoft en hierop vervolgens de bijbehorende beveiligingsconfiguratie te (laten) installeren. Zo werkt u met de optimale beveiliging van Office365 én de volledige rekenkracht van uw PC, laptop en smartphone.

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom MS-365

Juiste implementatie van Office365 vereist kennis en kunde. Deltacom is voor bedrijven en organisatie dé partner voor implementatie, onderhoud en support van Office365. Office365 kan bedrijfsprocessen optimaliseren en daarmee zorgen voor significante concurrentievoordelen. Met Office365 als integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering bent u klaar voor de toekomst.

Wilt u klaar zijn voor de toekomst?

Wilt u weten hoe de toekomst van ICT eruit komt te zien? En hoe u deze het beste kunt inrichten? Plan dan een afspraak in met Deltacom: 0167 – 54 22 54 of info@deltacom.nl.