In de afgelopen twintig jaar van haar bestaan maakte Deltacom belangrijke ontwikkelingen door. Niet alleen was er een sterke groei van het klantenbestand en wordt er gewerkt met continu veranderende technologie, ook de omvang van de organisaties waarvoor Deltacom werkt is enorm toegenomen.

In control

Door de groeiende omvang en complexiteit van organisaties, is het meer dan ooit belangrijk dat onze klanten ‘in control’ zijn en daarmee interne en externe onzekerheden minimaliseren. Dit principe vormt dan ook het hoofddoel van de huidige dienstverlening van Deltacom: bedrijven en organisaties in staat stellen om in control te zijn. Deltacom beschikt om die reden al jaren over de juiste ISO en NEN certificeringen en investeert doorlopend in de noodzakelijke kennis en technologie.

Twee factor authenticatie

Een belangrijke element dat gevaren van buitenaf beperkt, is veilige toegang bieden tot systemen in de cloud. Een techniek die wij voor onze klanten toepassen is twee factor authenticatie. Het principe is krachtig en simpel: door twee factoren – bijvoorbeeld een wachtwoord én een code per app – nodig te hebben om te kunnen inloggen, minimaliseer je de kans dat een kwaadwillende kan inloggen.

Verbeteren gebruikersgemak

Met onder andere twee factor authenticatie blijven onze klanten in control. Maar daarbij zoeken wij ook naar mogelijkheden om het gebruikersgemak te verbeteren. Zo’n ontwikkeling is de ‘Eset Secure Authentication app’,  die wordt gedownload op de smartphone en in combinatie met de server werkt. Deze app faciliteert twee factor authenticatie, maar verhoogt het gebruikersgemak doordat u geen code meer hoeft over te tikken maar met één klik op de knop veilige inlog kunt bevestigen. Hiermee faciliteren wij veiligheid én gebruikersgemak. 

Mocht u meer willen weten over de technieken die wij inzetten om ervoor te zorgen dat u ‘in control’ bent met gebruikersgemak, dan adviseren wij u graag. Maak gerust een afspraak via 0167-542254 of info@deltacom.nl.